Молодший сержант дніпровської бригади розповіла, як правильно поцупити танк у окупанта

010016lo-378c_1280x720

Ірина Рибакова, молодший сержант 93-ї бригади ОМБр Холодний яр, що базується на Дніпропетровщині, на своїй сторінці в соціальній мережі дала "інструкцію", як правильно поцупити танк у окупантів. За її словами, це не проста справа, адже забрати ворожу техніку є багато бажаючих.

Тепер, щоб мати танк, не обов'язково бути танкістом. У нас, наприклад, звичайні піхотинці вже встигли обзавестися танками останньої модифікації, із тепловізором, чудовими новенькими шлемафонами. А раніше в Україні такі мала на озброєнні лише десантура.

Якщо російський танк чи інша техніка не згоріли в бою, то треба діяти дуже швидко. Встигнути увезти його до того, як місцеві відтягнуть його трактором. Бо танк, знаєте, коштує більше $20 млн, а таких подарунків місцевим фермерам раніше не робили. А ті цивільні, які не хочуть заморочуватися, просто знімуть акумулятори та зіллють соляру. Також треба встигнути угнати танк до того, як його підірве місцева тероборона (вона блін буває така сувора). А ще треба одразу замалювати ворожі знаки і почепити українського прапора, бо є великий ризик спіймати в лоба РПГ від своїх же.

Військова підкреслила: тепер, коли вона бачить як стріляють російські танки, не страшно, адже постріли робить наша піхота.