«Моя вулиця повністю освітлена»: 215 вулиць Дніпра стали світлішими завдяки злагодженій роботі КП «Міськсвітло»

photo_2023-12-12_18-12-36

Дніпро продовжує забезпечувати безпеку своїх мешканців у темний час доби. Комунальне підприємство "Міськсвітло" активно вдосконалює систему зовнішнього освітлення, покликану робити вулиці світлими від окраїн до центру міста. Наразі, проводяться роботи на площі Вокзальній.

"Тут плануємо демонтувати старі елементи мережі, а саме 103 світильники з натрієвою лампою, 41 кронштейн, та змонтувати 103 світлодіодні світильники, нові оцинковані кронштейни. Крім цього, оновимо близько 1,5 км повітряної лінії з самонесного проводу замість старої лінії, яка розташована в землі та зруйнована вандалами", – розповів начальник виробничо-технічного відділу КП "Міськсвітло" ДМР Андрій Кравець.

У цілому, протягом цього року підприємство не припиняло виконання робіт з обслуговування мереж зовнішнього освітлення. За запитаннями мешканців, замінили 8 322 лампи та 90 аварійних опор.

Щодо планових робіт, то цьогоріч 215 вулиць стали світлішими, включаючи важливі локації, такі як вул. Донецьке шосе, вул. Набережна Заводська, просп. Миру та інші. Роботи на цих вулицях включали встановлення світлодіодних світильників, монтаж ізольованого проводу та улаштування опор освітлення. Містяни підтверджують ефективність цих заходів, переконані в тому, що вулиці Дніпра стали безпечнішими завдяки вдосконаленому освітленню.