Мріяв знову працювати на дачі: історія реабілітації військового

IMG_4857

Війна назавжди змінила життя військового Вадима. Він втратив праву руку, а ліва майже не працювала. Проте, мужній чоловік не здався. 7 місяців реабілітації у Дніпрі стали для нього шляхом до омріяної мети: повернутися до роботи на дачі та керувати автомобілем, повідомляє «Дніпро Оперативний». 

Надихаючу історію захисника, який не зневірився і продовжив боротися за повноцінне життя, дивіться в сюжеті «ДніпроTV».

Разом з командою фахівців реабілітаційного центру Вадиму вдалося досягти неймовірних результатів. Сьогодні він за кермом везе свою сім'ю на дачу, де знову, як і колись, самостійно доглядає за своїм улюбленим виноградом, який вирощує вже 9 років.

"Протягом 7 місяців у Вадима була чітка ціль: повернутися до улюбленої дачі. У нього там чудовий виноградник, який потребує догляду. Ми з ним робили все: спочатку відновлювали силу та рухливість руки. У нас є спеціальний секатор та гілочки, щоб він міг відчути, що зможе працювати", - розповідає ерготерапевтка Анна Тоцька.

Крок за кроком Вадим йшов до своєї цілі. Завдяки допомозі спеціалістів чоловік знову може займатися улюбленими справами. 

"Все залежить від сили, яка з'являється в руці. Тренування з м'ячиками, резинкою, різними тренажерами. Як тільки я відчув силу в руці, почав займатися активніше. Був стимул, була ціль. Дякую дівчатам, дуже допомогли", - зізнається Вадим.


Вадим продовжує тренуватися вдома. Його історія - це доказ того, що немає нічого неможливого.

 

За матеріалами Дніпро Оперативний.