Дніпровська співачка Ольга Журавель заспівала для українських переселенців у Франції

IMG_20221102_154359_353

З початку війни дніпрянка Ольга Журавель займається музичним волонтерством - пише патріотичні пісні та виступає на підтримку ЗСУ, переселенців і з метою збору коштів на потребу військових. Про це пише Gorsovet

Наприкінці жовтня я прийняла запрошення від французької організації "Ukraine solidarité" виступити в Нормандії для українських переселенців. Ця організація була створена на початку повномасштабного російського вторгнення в Україну з метою збору коштів на підтримку дітей наших біженців, - розповіла Ольга Журавель.

FB_IMG_1667400183900

За словами співачки, французька організація влаштувала для українців справжнє свято. На заході були присутні українці родом з Києва, Одеси, Харкова та Донецька, а також громадяни Франції. Всі пісні були виконані українською мовою - авторські, хіти, народні. Люди охоче підспівували та танцювали.

Такі ініціативи для наших переселенців проводяться в різних куточках Франції. Все залежить від ініціативи місцевих громад, - пояснює Ольга.

Також авторка та виконавиця зазначає, що українці, з якими вона поспілкувалася в Нормандії, сумують за Батьківщиною і чекають можливості повернутися в мирну Україну.

За словами Ольги Журавель, наразі чимала кількість музикантів у Дніпрі займається волонтерством та активно допомагає фронту.

Як ми писали раніше,

Окупанти двічі вдарили по Кривому Рогу - "шахідом" і ракетою