На 20 % знизився рівень злочинності у Чечелівському районі Дніпра 

IMG_9638

З початку воєнного стану в країні рівень злочинності у Челелівському районі Дніпра знизився  на 20 %, повідомляє Gorsovet.

Ми передбачили ситуацію і збільшили патрулі поліції у найбільш проблемних місцях району для недопущення кримінальних правопорушень. Вони працюють у три зміни по 12 годин. Серед найчастіших злочинів, які фіксуємо, — крадіжки майна. Тому закликаємо громадян бути пильними, не залишати своїх речей без нагляду, зокрема в автомобілях, - підкреслив начальник відділення поліції № 6 Дніпровського районного управління поліції  Віталій Білокриницький. 

IMG_9636

Водночас побільшало і слідчо-оперативних груп у районі. 

Упродовж воєнного стану зменшилися тяжкі та особливо тяжкі злочини. Водночас продовжуємо фіксувати дрібні крадіжки, хуліганства. Серед нещодавно розкритих резонансних злочинів – відносно військового, що перебував у короткотривалій відпустці і на якого було скоєно розбійний напад. У нього були тілесні пошкодження. Зловмисник викрав мобільний телефон потерпілого та перевів кошти з банківського застосунку на свій телефон. Зловмисника затримано, справу направлено до суду й обрано запобіжний захід — тримання під вартою. Йому загрожує термін позбавлення волі від 5 до 10 років, - додала начальниця слідчого відділення поліції № 6 Олена Міщенко.

IMG_9637

IMG_9639

Нагадаємо, ми писали, які імена батьки з Дніпропетровщини дають дітям, нароженим під час війни.