На Азовському морі в Бердянську ціле місто стоїть в кілометрових чергах весь день

ое

Вражаючі кадри облетіли всю Запорізьку область. У курортному Бердянську на Азовському морі, яке з лютого знаходиться в окупації, люди стали заручниками рашистського свавілля. Про один з таких випадків стало відомо вчора, 2 серпня, повідомляє Gorsovet.

Мало не всі мешканці міста вишикувались у величезні кілометрові черги для того, щоб заплатити за Інтернет. На сьогоднішній день - це єдиний вид зв`язку, який є у Бердянську. Саме він є тим рятівним джерельцем, який єднає з навколишнім світом.

Як зазначає авторка відео, у кілометровій черзі стоять всі. На фоні, ніби знущання, причеплені банери з написами рашистів: «Сила в правде!» й «Только от людей, которые там живут, будет зависеть их будущее».

Кілометрова черга за Інтернет у Бердянську. Стояти потрібно кілька годин під палючим сонцем. Хворі, жінки, діти, люди похилого віку, інваліди. «Сила в правде!», — ось правда. «Только от людей, которые там живут, будет зависеть их будущее»: ось ми тут живемо. І це що, наше майбутнє?

От таке майбутнє тепер, кілометрова черга, щоб вистояти та заплатити за Інтернет, — прокоментувала відео мешканка окупованого Бердянська. 

Відео можна подивитись тут

Нагадаємо, раніше ми писали

Пасажир загинув на місці, водій помер у швидкій: під Дніпром сталася смертельна ДТП (Фото)

Доньки більше ніколи не побачать батька: геройськи поліг у бою захисник з Дніпропетровщини

Дніпрян попередили про небезпечне метеорологічне явище