На блокпосту у Василівці окупанти викрали 16-річного Влада: звернення Старуха (Відео)

мальчик

У Запорізькій області викрадено дитину. Про це заявив голова Запорізької ОДА Олександр Старух. Він звернувся до міжнародного суспільства, політиків, суспільства підтримати та допомогти у пошуках, передає Горсовет.

В цивілізованому суспільстві, у 2022 році, такого статися не може, звісно. Але для росії немає меж в нелюдяности. Викрадено неповнолітню дитину, шістнадцятирічного сина Олега Буряка, голови військової адміністрації Запорізького району. На блок-посту у Василівці дитину викрали і відвезли у невідомому напрямку. Подальша доля невідома.

Звертаюся до міжнародного суспільства, політиків і посадовців всього світу! Прошу підтримати нас у пошуках дитини і надати цьому злочину максимальний розголос!, - наголосив під час відеозвернення Олександр Старух.

МАКСИМАЛЬНА УВАГА

Дитина на фото - неповнолітній син голови військової адміністрації Запорізького району, Олега Буряка. 

Шістнадцятирічний Влад Буряк був викрадений росіянами на блокпосту у Василівці. Його доля та місцезнаходження досі невідомі! 

Крадуть політиків, посадовців. Але тепер вони крадуть наших дітей. Ми не можемо мовчати, прошу зробити репост, адже дитина повинна повернутися додому якнайшвидше! 

Нагадаємо, раніше ми писали Ворог наніс ракетні удари по Дніпропетровщині: подробиці від рятувальників