На Дніпропетровщині через хворобу зупинилося серце військового

420088799_401725209026036_7018950663691801258_n

Україна продовжує втрачати своїх Героїв. Стало відомо, що 4 січня помер військовий з Кривого Рогу, який захищав нас та нашу землю від російських загарбників, – передає «Наше Місто».

У підприємстві АрселорМіттал Кривий Ріг повідомили трагічну новину. 4 січня через хворобу зупинилося серце військового Артема Бондаренко.

Артем майже 20 років працював електрослюсарем в рудоуправлінні гірничого департаменту. Колеги згадують, що він був одним з найдосвідченіших та найвідповідальніших працівників.

Від початку грудня 2021 року чоловік служив навідником у танковій роті 17-ї танкової бригади. Артем воював на Донецькому та Харківському напрямках, брав участь у визволенні Харківщини від російських окупантів.

«Про Артема можна говорити багато. Він міг об’єднувати людей навколо себе, заряджати позитивом, для кожного знаходив добре слово та влучну пораду, тому й став бригадиром. Його бригада ремонтувала гірниче обладнання в кар’єрах гірничого департаменту. Це дуже відповідальна робота. Артем все намагався робити професійно, завжди був серед перших. Серед перших він пішов захищати нашу країну. Сьогодні його немає серед нас, але герой завжди житиме у нашій пам’яті», – ділиться заступник начальник РУ ГД Ігор Бураков.
Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким воїна, який захищав нас та нашу землю від окупантів. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.