На Дніпропетровщині чоловік пограбував магазин

MyCollages - 2022-12-02T104958.824

У Вільногірську невідомий чоловік серед білого дня пограбував магазин. Здобичею зловмисника став пакет з цигарками на п'ять тисяч гривень, повідомляє Gorsovet.

29 листопада близько 14:20 до поліції надійшло повідомлення про пограбування магазину. На місці події правоохоронці встановили, що до торгівельного залу зайшов невідомий чоловік, який перехилився через прилавок та схопив з полу пакет з цигарками. Продавчиня намагалась зупинити чоловіка, однак він із викраденим втік, - йдеться у повідомленні ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області.

Поліцейським знадобилось менше ніж годину, аби затримати злочинця. Ним виявився 54-річний раніше судимий місцевий житель.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 30 листопада за погодженням з Жовтоводською окружною прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, - додають правоохоронці.

Раніше ми писали, що підприємця з Бердянська катували струмом за участь у мітингу.