На Дніпропетровщині із "Градів" обстріляли село: подробиці (ФОТО)

обч

Сьогоднішній ранок став страшенним випробуванням для мешканців села Ганнівка Дніпропетровської області.  Окупаційні війська здійснили артилерійський обстріл. В результаті є постраждале житло людей. Про це повідомляє Горсовет з посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру. 

Артилерійський обстріл селища Ганнівка на Дніпропетровщині - розпочато кримінальне провадження
 
Дніпропетровською обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 21 березня 2022 року збройні сили РФ здійснили артилерійський обстріл системою залпового вогню «ГРАД» селища Ганнівка Криворізького району Дніпропетровської області, завдано не менше 5 ударів.

обч1

Внаслідок обстрілу пошкоджено приватний будинок. За попередніми даними, жертв немає. Будь-які військові об’єкти на даній території відсутні.

Прокурори продовжують вживати всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил Російської Федерації.

обч2

Якщо ви стали свідком воєнного злочину РФ, фіксуйте та надсилайте докази: https://warcrimes.gov.ua

Нагадаємо, раніше ми писали Под Запорожьем рашисты обстреляли гражданские авто: ранены 6 человек, в том числе дети (ВИДЕО) Убит российской ракетой в квартире: В Харькове погиб 96-летний узник фашистских концлагерей