На Дніпропетровщині потужний меткомбінат запустив ще один прокатний стан

4M1A3100-1024x683

Напередодні Дня металурга і гірника ще один прокатний стан «АрселорМіттал Кривий Ріг» – дрібносортний ДС-250-5 – поновив випуск продукції після тривалого простою.

Про це повідомляє Горсовет з посиланням на газету "Металург".

Як сказав заступник начальника СПЦ-2 з виробництва Олександр Макаренко, успішне відновлення роботи стану стало можливим, перш за все, завдяки його персоналу. Під час вимушеного простою працівники регулярно обслуговували та ремонтували обладнання 

4M1A2960-1024x683

Дякуючи нашим людям, стан не втратив своєї працездатності під час вимушеного простою. Обладнання періодично вмикалося, прокручувалося, щоб зберегти працездатність гідравліки, електрочастини, механічних вузлів, підшипників рідинного тертя тощо. А ще ми виконали значну роботу з очищення гідроприміщень, водостоків, відстійників окалини, ремонту, пофарбували обладнання та металоконструкції. Це все у поєднанні з професіоналізмом працівників дало змогу запуститися у визначені терміни. 7 липня почався розігрів печі, а 11 липня вранці зі стану вийшла перша продукція. Йдемо за графіком», – розповів Олександр Макаренко.

Перше замовлення для прокатників – це арматура з діаметром перетину 16 мм.

Раніше ми повідомляли, У Дніпрі відкрили ще одну амбулаторію: сучасні приміщення і нове обладнання. Фото.

Опубликовано последнее видео погибшей в Виннице малышки, сделанное за полтора часа до смерти.