На Дніпропетровщині потужний меткомбінат запустив ще один прокатний стан

Напередодні Дня металурга і гірника ще один прокатний стан «АрселорМіттал Кривий Ріг» – дрібносортний ДС-250-5 – поновив випуск продукції після тривалого простою.

Про це повідомляє Горсовет з посиланням на газету "Металург".

Як сказав заступник начальника СПЦ-2 з виробництва Олександр Макаренко, успішне відновлення роботи стану стало можливим, перш за все, завдяки його персоналу. Під час вимушеного простою працівники регулярно обслуговували та ремонтували обладнання 

Дякуючи нашим людям, стан не втратив своєї працездатності під час вимушеного простою. Обладнання періодично вмикалося, прокручувалося, щоб зберегти працездатність гідравліки, електрочастини, механічних вузлів, підшипників рідинного тертя тощо. А ще ми виконали значну роботу з очищення гідроприміщень, водостоків, відстійників окалини, ремонту, пофарбували обладнання та металоконструкції. Це все у поєднанні з професіоналізмом працівників дало змогу запуститися у визначені терміни. 7 липня почався розігрів печі, а 11 липня вранці зі стану вийшла перша продукція. Йдемо за графіком», – розповів Олександр Макаренко.

Перше замовлення для прокатників – це арматура з діаметром перетину 16 мм.

Раніше ми повідомляли, У Дніпрі відкрили ще одну амбулаторію: сучасні приміщення і нове обладнання. Фото.

Опубликовано последнее видео погибшей в Виннице малышки, сделанное за полтора часа до смерти.