На Дніпропетровщині пропонують заборонити курити на балконах та лоджіях: порушників штрафувати

курт

Мешканець Кривого Рогу пропонує заборонити паління на балконах багатоквартирних будинків, передає Горсовет.  Така петиція з`явилась на сайті міськради, яку розмістив криворіжець Максим Ковалевич. На його думку, балкони та лоджії - є громадськими місцями, тому курити тут катерично заборонено, бо це дуже шкідливо.

Автор петиції зазначає, що курці на балконах та лоджіях не дають сусідам можливість відкривати вікна на провітрювання, чим завдають шкоди здоров'ю навколишніх мешканців постійним впливом тютюнового диму. Вплинути на це мізерними штрафами неможливо. Тому він вважає, що треба діяти!

Крім того, Максим Ковалевич звертається з пропозицією штрафувати курців.

На його думку, перший штраф має бути 1 020 - 3 400 грн. За повторне порушення сума штрафу має бути значно більшою від 3 400 до 6 800 грн.

Варто зазначити, що петиція була оприлюднена 3 дні тому, 5 липня. Щоправда, підтримали її лише одиниці. А для того, аби петиція "запрацювала", вона має набрати 1 000 підписів.

Коментарі з цього приводу були абсолютно різні.

Андрій Дєтков:

Раз все балконы - это общественное место, то все пойдём к этому "кадру" и общественно покурим на его балконе.

кур

А ще одна мешканка Кривого Рогу Людмила Кайдашова, яка за правильне харчування, висловила свою думку.

Ще потрібно заборонити смажити котлети та відбивні, бо коли заходиш у під'їзд, сильно смердить жаркою. А я за ПП і мені смердить! Теж маю свою точку зору!

Нагадаємо, раніше ми писали На Азовском море в Кирилловке зафиксировали красивое природное явление (Видео)