На Дніпропетровщині засудили п’яного водія, який збив дітей

231_5eb11ef3f1fe5

Дніпровський райсуд засудив водія, який у стані алкогольного сп’яніння наїхав на неповнолітніх пішоходів просто на тротуарі. Про це повідомляє Gorsovet.

Пригода сталася  у місті Кам'янському. Обвинувачений, який був напідпитку, їхав автомобілем «Опель Вектра» бульваром Будівельників у напрямку вулиці Харківської. У цей час на пішохідній доріжці стояли двоє хлопців, чоловік не впорався з керуванням та наїхав просто на них. Очевидці викликали «швидку», хлопчиків відвезли до 8-ї лікарні, а згодом – на лікування до Дніпра.

Потерпілий неповнолітній хлопчик розповів, що того дня він йшов з другом з ТЦ «Терра», біля проїжджої частини вони зупинилися біля пішохідного переходу, чекали поки проїдуть автомобілі, як на них наїхав «Опель». Хлопчик знепритомнів, отримав струс мозку, перелом ключиці лівого плеча та черепно-мозкову травму.

У результаті суд визнав водія  винним у скоєнні кримінального злочину, але свободи не позбавив, призначив випробувальний термін тривалістю 2 роки, та відшкодувати моральну шкоду на суму близько 178 тисяч гривень плюс судові витрати .

Раніше ми повідомляли, що міський голова Енергодара розповів про підготовку окупантів до грабунку комунальної власності, а також про втечу поплічників росіян з міста.