На Дніпропетровщині затримали чоловіка, який вбив і розчленував жінку

6360f595cbe04425572808

У Павлограді поліцейські затримали місцевого жителя за скоєння вбивства з особливою жорстокістю. Чоловік забив 48-річну жінку молотком та розчленував її тіло. Про це повідомляє Gorsovet.

Відомо, що 30 жовтня правоохоронці виявили п’ять поліетиленових пакетів з фрагментами жіночого тіла.

Розслідуванням злочину зайнялися поліцейські Павлоградського районного відділу поліції.

Вони встановили особу загиблої жінки - нею виявилась 48-річна жителька Миколаївської області. Поліцейські відпрацювали камери відеоспостереження, встановили близьких померлої та опитали їх. З’ясувалося, що останнім часом потерпіла тісно спілкувалась з 54-річним жителем Павлограда. 

У квартирі чоловіка відбувся обшук, в ході якого були виявлені речові докази. Було встановлено, що в середині жовтня потерпіла була в гостях у чоловіка, де між ними виникла сварка. Під час конфлікту підозрюваний завдав жінці декілька ударів молотком по голові, а наступного дня виявив її мертвою. Щоб приховати злочин, він розчленував тіло та склав його до пакетів. Того ж дня на велосипеді вивіз фрагменти тіла до іншого району міста.

Чоловіка затримали, знаряддя злочину та речові докази вилучили та направили на експертне дослідження.

31 жовтня слідчі за узгодженням з окружною прокуратурою повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років.

Наразі триває слідство.

Раніше ми иписали про те, що на Дніпропетровщині знайшли розчленований труп жінки