На Харківському напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини

photo_2024-03-25_12-17-30

Війна забирає найкращих воїнів, українців, які захищають нас та нашу землю від російських окупантів. Вони борються за свободу, незалежність та мирне майбутнє нашої держави. Так, стало відомо, що на війні загинув військовий з Першотравенська. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на Сучасний Першотравенськ.

Стало відомо, що під час виконання бойового завдання загинув Олександр Кізілов. Це сталося 14 березня під Куп’янськом, що на Харківщині.

Після закінчення Першотравенської школи № 2, чоловік працював на шахті «Ювілейна». Але мирне життя закінчилося, коли розпочалося повномасштабне вторгнення росії в Україну. Олександр був мобілізований до лав Збройних сил України у березні 2023 року. Він мужньо і стійко ніс службу гранатометником та командиром бойової машини.

У фейсбук-спільноті рідного міста Олександра пишуть про нього, як про справжнього патріота України, який не вагаючись став на захист рідної землі.

«Першотравенська громада, міська рада, її виконавчий комітет схиляють голови у скорботі та висловлюють щирі співчуття рідним, близьким, побратимам загиблого Кізілова Олександра Олександровича», – йдеться у дописі.
У чоловіка залишилися дружина, батько та брат.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.