На Херсонському напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

dyzain-bez-nazvanyia_20240529_185835_0000

Жорстока війна безжально забирає життя наших відважних воїнів, які ціною власних життів борються за мирне майбутнє України. У Першому Криворізькому повідомили трагічну новину – на війні загинув Микола Кишкарьов. Про це повідомляє «Наше Місто».

Микола народився в селі Куйбишевка, що на Миколаївщині. Навчався у місцевій школі, а після її закінчення вчився у Миколаївському національному університеті імені Сухомлинського на факультеті фізичної культури.

Після закінчення навчання чоловік одружився та разом з коханою і донькою проживав у Кривому Розі. Працював Микола водієм-далекобійником.

У серпні 2022 року Миколу призвали на військову службу за мобілізацією. Захисника нагородили Подякою військової частини.

На жаль, 7 травня 2024 року життя мужнього захисника обірвалося. Микола Миколайович загинув під час виконання бойового завдання на Херсонщині.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

За матеріалами Наше Місто.