На канікулах у Дніпрі відбудуться Дні відкритих дверей у мистецьких, спортивних школах і ПТУ

photo_2024-03-20_09-30-57

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради з 25 до 29 березня підготував дуже цікаву атракцію – Дні відкритих дверей у закладах освіти. Про це повідомляє “Наше місто”. Мистецькі школи зустрінуть відвідувачів у понеділок, спортивні школи – у вівторок та середу, дитячо-юнацький центр «Штурм» – у середу та четвер , заклади, що належать до «АРТТЕРИТОРІЇ» , а це у минулому будинки культури, – у четвер, професійно-технічні училища – у п’ятницю.

Міжрегіональне вище професійне училище з поліграфії та інформаційних технологій запрошує до себе тих, хто мріє отримати сучасні затребувані професії. Училище має укриття, тож під час війни заняття тут проходять офлайн або за змішаною формою. Завдяки цьому молоді люди мають змогу не тільки отримати корисні навички, а й повною мірою зануритись у студентське життя.

 

–  Цей навчальний заклад готує кваліфікованих спеціалістів та молодших бакалаврів, – зазначає Михайло Гончар, начальник управління професійної освіти освітніх установ департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради. – Надає базову підготовку робітників, які пов’язані з поліграфічною індустрією. Це верстка видань, обробка паперової складової газет, журналів, книжок. Також тут готують бібліотекарів. Є плідна співпраця з роботодавцями. Багато хто проходить стажування та отримує роботу ще під час навчання.

photo_2024-03-19_16-38-50-1

Продовження читайте за посиланням.