На Луганщині ЗСУ накрили командний пункт кадирівців, - Гайдай (Відео)

взрыв

Голова Луганської військової адміністрації Сергій Гайдай зранку повідомив гарну новину. За його словами, ЗСУ накрили командний пункт кадирівців у Рубіжному, передає Горсовет.

Ситуація на Луганщині вкрай важка - ЗС РФ продовжують штурмувати Сєвєродонецьк та обстрілювати з важкого озброєння українські населені пункти.

Успішну операцію ЗСУ, як зазначає Сергій Гайдай, було здійснено в окупованому Рубіжному. Українським військовослужбовцям вдалося ліквідувати командний пункт "кадирівців". Наразі встановлюється точна кількість загиблих загарбників внаслідок атаки ЗСУ.

А у Стаханові українські захисники "накрили" командний пункт вагнерівців

Гайдай також розповів, що воїни ЗСУ завдали удару по окупантах у Сєвєродонецьку, коли ті намагалися провести "нараду" в Будинку хіміків.

Росіяни знаходяться близько біля Врубівки, селище масштабно постраждало від ворожого обстрілу вогнеметною системою «Сонцепьок».

В окупованому Сватовому рашисти розграбовують завод, обладнання вивозять до раші. Окрім того, викрали все зерно аграрного району, прямо зараз в бік країни-агресорки прямують десятки КАМазів з українським зерном.

вжа

Нагадаємо, раніше ми писали Під Дніпром зросійщених назв вулиць стало менше: подробиці Ніч минула з сиреною, на щастя, без обстрілів, - Резніченко про ранок на Дніпропетровщині