На Луганському напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини

zahynuu

Війна забирає найкращих воїнів – українців які стоять на сторожі нашої країни та захищають її від російських загарбників. Вони борються за вільне, незалежне та мирне майбутнє України. На фейсбук-сторінці міста Синельникове повідомили, що на війні загинув Олексій Куксов з Первомайського, – пише «Наше Місто».

Ще 10 липня 2023 року Олексій Куксов зник безвісти, захищаючи нашу країну на Луганському напрямку. Дев’ять місяців про військового не було звістки, аж раптом Дніпропетровщину облетіла трагічна новина – Олексій загинув біля села Кармазинівки Луганської області.

Олексій народився і виріс у Первомайському. Закінчив 10 класів Первомайської середньої школи і почав свою трудову діяльність.

З самого дитинства Олексія приваблював спорт. Особливу увагу приділяв боксу, здобував перемоги та отримував нагороди.

«Він мав багато друзів, був товариським, добрим. Олексій любив своє селище, мріяв про щасливе майбутнє»,  – йдеться у дописі.
Після початку повномасштабного вторгнення, у 2022 році був мобілізований до Збройних сил України. Воював у 25-ій окремій повітряно-десантній бригаді.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

За матеріалами Наше Місто.