На межі з Криворізьким районом українська авіація розбомбила опорний пункт ворога та склад боєприпасів

летчик

На Криворізькому напрямку фронту українська штурмова авіація розбомбила опорний пункт окупантів, а також знищила склад боєприпасів. Про це повідомив голова Криворізької міської військової адміністрації Олександр Вілкул під час вечірнього брифінгу, передає Gorsovet.

 За інформацією Оперативного Командування "Південь", нашою штурмовою авіацією нанесено удар по опорному пункту ворога в Бериславському районі (приблизно 124 км від Кривого Рогу - Ред.). Також в районі Чарівного (близько 113 км від Кривого Рогу - Ред.), в Бериславському районі Херсонщини, за результатами роботи наших ракетно-артилерійських підрозділів знищено склад боєприпасів орків. В результаті вмілих дій наших військових ворог продовжує нести суттєві втрати в живій силі і техніці. Основні зусилля противника продовжують зосереджуватися на утриманні займаних позицій і недопущенні просування наших військ, - розповів Вілкул.

За його словами, воїни ЗСУ стійко тримають оборону, завдають ворогу втрат та готові до будь-якого розвитку подій.

Нагадаємо, у понеділок окупанти кілька разів атакували "Градами" села під Кривим Рогом. А над Запоріжжям та Павлоградом ворог проводив повітряну розвідку.