На одній з котелень Дніпра запустили новий котел для безперебійного подання тепла в оселі мешканців

photo_2024-02-22 12.25.51

Тепловики Дніпра продовжують невпинно працювати, щоб в оселях містян було тепло. Аби якомога менше виникало аварійних ситуацій під час зими, тепловики ще в міжопалювальний сезон здійснили потужну підготовку: провели технічне обслуговування, відремонтували та замінили резервні теплоджерела. 

 

Минулого тижня на районній котельні у Чечелівському районі, яка опалює  130 будинків, 5 шкіл та 8 садочків, фахівці перевели її роботу саме на новий котел. Його змонтувати ще влітку. 

 

«Сьогодні проводять налагоджувальні роботи автоматики безпеки і регулювання котла. Це є обовʼязковою складовою, адже дозволяє з мінімальними втручаннями людини стежити за всіма параметрами. За результатами проведених робіт: підвищується ККД, експлуатаційна безпека, подовжується термін служби обладнання. І таким чином тепло до осель дніпрян надходитиме якісно», — розповів в. о. заступника начальника теплової дільниці Дмитро Гризов. 

 

Водночас цю районну котельню модернізували задля підвищення енергоефективності. 

 

«Я побачив, що все працює в штатному режимі, необхідні роботи виконуються. Тож вдячний всім працівникам котельні за віддану роботу у такий складний для України час», — прокоментував директор КП «Теплоенерго» ДМР Андрій Клименко, який 22 лютого є черговим по місту. 

 

Він також перевірив стан укриття у  «Міській станції юних техніків» ДМР за адресою: просп. О. Поля, 37. 

 

«Найпростіше укриття відповідає вимогам ДСНС. Є аварійний вихід, змонтовано вентиляцію і пожежну сигналізацію. Воно обладнано місцями для відпочинку, санвузлами. Тобто є усе необхідне для укриття та безпеки  населення. На будівлі є вказівники, зазначено контакт відповідальної особи. Дуже вражений, що є і пункт незламності, і укриття — усе на одній локації. Сподобалось, як все обладнано, приємна атмосфера та ввічливий персонал», — підсумував Андрій Клименко.