На одній з міських котелень Дніпра встановлено потужний генератор

клтельн

На одній з міських котелень Дніпра встановлено потужний генератор, який дозволяє устаткуванню працювати близько 16 годин у разі повного блекауту. Його роботу перевірив сьогодні, 26 грудня, заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко.

Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на "Наше Місто".

Наразі ця котельня забезпечує теплом близько 70 будинків, 2 лікарні, у тому числі пологовий будинок.

Котельня чудово себе показала під час останніх блекаутів. Температура теплоносія, що виходить із котельні, становить 58 градусів, а повертається 48 градусів. Це досить добрий результат. Загалом я задоволений роботою та професіоналізмом наших тепловиків. Комунальники працюють над тим, щоб забезпечити місто теплом навіть за умов вимкнення електроенергії. Для цього на міських котельнях встановлені дизельні генератори, які за умов підвезення води здатні забезпечити теплом пологового будинку та інші медичні установи», - сказав Михайло Лисенко.

photo_2022-12-26_16-15-27

Під час своєї поїздки заступник міського голови також торкнувся тем водопостачання та роботи каналізації у місті.

Якщо говорити про водовідведення, то для того, щоб наше місто-мільйонник не втопилося в нечистотах через нерівномірний рельєф, нами було ухвалено рішення забезпечувати роботу каналізації за допомогою генераторів. Частина каналізаційно-насосних станцій обладнана стаціонарними генераторами, решта забезпечує пересувні», — сказав Михайло Лисенко.

насосна

Раніше ми повідомляли, У Дніпрі комунальники докладають зусиль, щоб стабілізувати ситуацію з водопостачанням та теплом

Філатов: «Дніпро передав ЗСУ комплекти «Нічних водіїв», які створили розробники міста»