На скільки у Дніпрі затримається циклон Пеггі з дощами і коли чекати на потепління

дождь погода вечер

Циклон із кокетливим ім'ям Пеггі відкриватиме дощовий тиждень в Україні. 12-го вересня дощі, від невеликих до помірних, пройдуть практично повсюди. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко, передає Gorsovet.

Волога хмарна погода - не привід сумувати, бо осінь лише починається. Та й поки що немає справжніх холодів, завтра протягом дня все ж не морози: максимально, наприклад, у південній частині, у Дніпрі з районами, Кропивницькому з районами, Полтавщині та в східних областях очікується аж +17+22, - прогнозує синоптик.

Найхолодніше буде у західній частині України, на Вінниччині, Житомирщині, Київщині, Чернігівщині, прикордонних районах Сумщини та Харківщини, західних районах Черкащини, передбачається +10+15 градусів.

За даними Наталки Діденко, потеплішає в Україні наприкінці наступного тижня. 

На Дніпропетровщині упродовж тижня вдень очікується +15-20 градусів та невеликі дощі. Лише у п'ятницю, 16 вересня, вдень прогріється до +22-24 градусів.

12 вер13вер14вер15вер16вер

дид

Нагадаємо, раніше ми писали про те, яку небезпеку несе українцям Меркурій, який у суботу, 10 веренся, почав ретроградний рух.