На світанку ворог вдарив ракетами по Запоріжжю, є постраждалі

ракет

Під ранок понеділка, 3 жовтня, ворог вдарив ракетами по Запоріжжю. Вибухи пролунали близько 4:30. Є руйнування та поранені, повідомляє Gorsovet.

Зранку ворог знову атакував Запоріжжя. Попередньо, внаслідок ворожого обстрілу руйнувань зазнала інфраструктура міста.На жаль, є постраждалі. Працюють всі відповідні служби.  Більш детальна інформація з'ясовується, - повідомив секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.

За даними голові Запорізької ОВА Олександра Старуха, ворог завдав чергового ракетного удару по місту Запоріжжя та по двох селах Запорізького району.  Випущено близько десяти ракет С300. 

В обласному центрі руйнувань зазнали об’єкти інфраструктури. Наразі відомо щодо одного постраждалого, його ушпиталено. 
Зокрема, руйнувань зазнав реабілітаційний центр, де навчались діти з особливими потребами. 
Внаслідок атак по селах поблизу міста, постраждалих немає. За попередньою інформацією, ракети поцілили поза населених пунктів., - додав Старух.

заза1

Нагадаємо, у ніч на 2 жовтня окупанти вдарили по Дніпропетровщині дроном-камікадзе, "Ураганами", "Градами" та важкою артилерією.

Також ми повідомляли, як пройшов 221-й день війни на Дніпропетровщині.  Раніше ми писали, що Поліцейський з Дніпропетровщини Валентин Звягінцев отримав смертельне поранення, захищаючи Україну від ворога.