На Вінничині попрощалися з восьмирічним Кирилом П'яхіним: люди приносили квіти й ставали навколішки

62d547d4124f8

Сьогодні, 18 липня на Вінничині попрощалися з восьмирічним Кирилом П'яхіним. Хлопчика поховали с селі Никифорівці. Люди проводжали в останню путь дитину стоячи на колінах.

Про це повідомляє Горсовет з посиланням на Вінниця інфо.

Хлопсик під час ракетної атаки чекав на рідних у машині.

Відспівували хлопчика у місцевій церкві. На прощання прийшло чи не все село. Люди приносили квіти і ставали навколішки.

У труну дитини поклали плюшевого ведмедика, який був його улюбленою іграшкою.

У батьків Кирило був єдиною дитиною.

photo_2022-07-18_18-54-56

Нагадаємо, 14 липня близько 11.00 години рашисти завдали ракетного удару по Вінниці. Обстріляли густонаселений район. Російські окупаційні війська завдали ударів крилатими ракетами «Калібр» з підводного човна з акваторії Чорного моря.

Станом на 16 липня відомо, що кількість загиблих збільшилась до 24 осіб. 17 липня стало відомо, що всі тіла загиблих внаслідок ракетного удару по Вінниці ідентифікували.

Вчора, 17 липня у Вінниці попрощалися з чотирирічною Лізою, яка загинула під час ракетного удару росії по центру міста. Дівчинку поховали на міському кладовищі у Сабарові.

62d5488dedcd8_original_w859_h569

В той же день у Вінниці зібралася автоколона, щоб проводити в останню путь волонтера, добровольця, громадського діяча Володимира Даценка. Чоловіка поховали в селі Булаї.

62d547c74640d

Раніше ми повідомляли, Окупанти застосовують проти України усі типи ракетного озброєння по наземних цілях, зокрема й зенітні ракети.