На ворожому блокпосту під Запоріжжям загинула жінка, яка намагалась виїхати з окупованої території

дорога

На так званій "дорозі життя" між окупованим Мелітополем та Запоріжжям в евакуаційній колоні загинула жінка, яка намагалась виїхати на підконтрольну Україні територію. Вона не витримала нелюдських умов очикування перетину ворожого блокпосту, повідомляє Gorsovet.

Окупанти по кілька днів не пропускають евакуаційні колони з окупованих територій до Запоріжжя. Люди змушені очикувати у черзі у нелюдських умовах. За словами мера Мелітополя Івана Федорова, на "дорозі диття" загинули вже понад десятка цивільних українців.

Сьогодні у черзі авто у Василівці загинула жінка. Разом з майже 4000-ма тисячами людей вона намагалась виїхати з окупації на підконтрольну Україні територію. Проте не витримала очікування у нелюдяних умовах, які ворог створив на своїх блокпостах. Кількість смертей, які зафіксовано в евакуаційних колонах, вже перевищила десяток. Проте окупантів це не бентежить - щодня вони знущаються над нашими людьми, які бажають втекти від "русского мира".
Не пробачимо жодної смерті, жодної скаліченої долі! Віримо, що кожен окупант знайде на нашій землі тільки смерть, - заявив мер Мелітополя Іван Федоров.

фед

Нагадаємо, ми публікували відео, як рятують автомобілі на "дорозі життя" між Мелітополем та Запоріжжям.