"На жаль, герої вмирають": Головнокомандувач Залужний звернувся до рідних полеглих бійців

FB_IMG_1661761076499

29 серпня в Україні відзначають День пам'яті захисників держави, що загинули в боротьбі за суверенітет і свободу, повідомляє Gorsovet.

За даними головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, за півроку повномасштабного російського вторгнення Україна втратила майже дев'ять тисяч військових.

На жаль, герої вмирають. Вони здобувають вічне життя і вічну славу, залишаються нашим духовним орієнтиром і прикладом для прийдешніх поколінь українців. Але їх більше немає для тих, кому вони потрібні живі. Схиляю голову і розділяю разом із близькими та рідними біль непоправної втрати. Дякую за найбільшу жертву, свідомо віддану своїй державі. Так твориться історія і формується нація, якими захоплюватиметься світ, - написав на своїй сторінці на Facebook Валерій Залужний.

В рамках звернення генерал Залужний висловив співчуття рідним загиблих. Він також пообіцяв співгромадянам, що жодна жертва у цій війні не буде даремною:

Насправді кожного дня ми маємо згадувати про ціну, яку заплатив і продовжує платити наш народ за свою свободу. Не існує правильних слів чи слушних моментів, коли йдеться про втрати. Бо це зламані долі конкретних людей, які для своїх рідних були цілим Всесвітом, - додав Залужний.

 

IMG_20220829_114513IMG_20220829_114558

Нагадаємо, з`явились фото з місць трагеії, які обстрілювали окупанти на Дніпропетровщині.