Найбільший бал за артистизм за всю історію федерації IPSF. Дніпровська спортсменка – чемпіонка світу у змаганнях на повітряному кільці

o_1hen3a0jru1cuqgav4p2r6kv17

14-річна дніпрянка Олександра Алєксєєва здобула перемогу на Чемпіонаті світу у змаганнях на повітряному кільці за версією федерації IPSF. Захід відбувся у польському місті Кельце та зібрав понад 500 атлетів із більш ніж 40 країн світу, включаючи 12 спортсменів із України.

Дніпрянка брала участь у двох розділах: спортивне та артистичне повітряне кільце. За свої виступи, вона здобула дві медалі для української команди: срібло у спортивній програмі та золото у артистичному розділі. Варто відзначити, що її виступ у артистичній програмі отримав найвищий в історії федерації IPSF відбірковий бал, встановивши світовий рекорд у своїй віковій категорії.

Дорога до цієї перемоги була непростою, оскільки тренування Олександри припадали на час пандемії та повномасштабного вторгнення росії в Україну. Проте дівчину ці негаразди не зупинили, і її наполегливість та відданість улюбленій справі привели до золота. Важливо також відзначити роль її тренерки, Кристини Кіпко, засновниці та керівниці студії повітряної акробатики KrisStyle у Дніпрі, яка відіграла важливу роль у досягненні цього успіху.

Мирне життя у своєму рідному місті, стабільні тренування та навчання стали найбільшою мрією цієї чемпіонки. Вітаємо Олександру Алєксєєву та її тренерку з цим вражаючим досягненням!