Наклей наліпку та отримай знання: у школах Дніпра полегшився доступ до платформи My Book

klas-1

У школах Дніпра почали з’являтись наліпки, які допоможуть учням швидко отримати доступ до електронних підручників. Про це «Нашому місту» повідомив Артем Трапезніков – директор КП «Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста «ЄДНІПРО» Дніпровської міської ради.

trapez

Ми сьогодні передали одній зі шкіл Дніпра пакунок наліпок для користування платформою My Book, – розповідає Артем Трапезніков. –  У кожному закладі освіти нашого міста тепер є можливість наклеїти на партах наліпки з QR-кодом. Школяр сканує його та одразу переходить до свого онлайн-портфелю з підручниками.  


На кожну парту школярі мають можливість приклеїти одну наліпку. Завдяки їм процес навчання відбувається дуже швидко та зручно. Адже на платформі My Book завантажені підручники, до того ж вчителі можуть під час уроку робити певні нотатки.

iuliia-marienko

Нам дуже подобається додаток My Book, – зазначає  Юлія Мар’єнко – вчителька фізики та математики дніпровського ліцею № 130. – Це портфель у смартфоні, в ньому завантажені всі наші підручники. Можна користуватись ними у кабінеті, в укритті, в транспорті. Це дуже зручно. Можна виводити матеріал на великий екран, а також залучати планшети, ноутбуки.

 

За словами вчительки, My Book – це жива книга, в якій можна підкреслювати, виділяти необхідний матеріал.  Школяр може додавати туди те, що вважає за необхідне. Робота з   електронною платформою цікава як для п’ятикласників, так і для учнів старших класів.

Зараз такі наліпки отримали дві дніпровська школи. До кінця березня вони будуть у всіх школах міста.