Нардеп від "Слуги народу" пропонує селянам кинути сільське господарство та вивчати ІТ

j8NHhQ5oRySmAYG1IA6urHf7z4_8aYSI

На думку народного депутата з Дніпра, члена фракції «Слуга народу» Дениса Маслова, українським селянам замість сільського господарства краще перекваліфікуватись на ІТ та зелений туризм. Він вважає, що це принесе більше грошей громадам. Про це повідомляє Gorsovet.

А нещодавно слуга народу, що пропонував селянам зайнятись ІТ замість аграрки, очолив Комітет ВР з правової політики На цій посаді він змінив Андрія Костіна, який став новим генпрокурором.

Саме під час минулорічної зустрічі з фермерами та керівниками об'єднаних територіальних громад області, Маслов і запропонував селянам займатися IT замість вирощування продуктів харчування.

Маслов зазначив, що селам та об’єднаним територіальним громадам слід займатися більш прибутковим IT-бізнесом, а також розвивати зелений туризм. На думку «слуги народу», ці сфери принесуть більше прибутку бюджетам ОТГ, аніж аграрна сфера, а також допоможуть зберегти молодь у селах

У тих країнах, в яких провели земельну реформу, вартість землі почала регулюватися ринковими критеріями, – наголосив Денис Маслов.

Як нардеп планував за допомогою своїх «інноваційних» ідей прогодувати всю країну і підтримати експорт зернових на сталому рівні — невідомо.

Раніше ми повідомляли, що ворог розстріляв автобус з переселенцямі. Є загиблі та поранені