Наслідки ракетного удару вже долають. Вілкул розповів про теракт у Кривому Розі

IMG_20220915_074855

У Кривому Розі після чергового ракетного удару по гідротехнічних спорудах вже реалізується план ліквідації наслідків ворожої атаки. Про це повідомив голова Криворізької міської військової адміністрації Олександр Вілкул, передає Gorsovet.

Від імені територіальної громади Кривого Рогу ми вже не просимо, а вимагаємо від цивілізованих країн світу визнати росію країною-терористом!

Знову терористичний акт. Удари крилатими ракетами по об'єктах критичної інфраструктури Кривбасу, пов'язаних виключно з цивільним населенням. Без втрат.

Шановні криворіжці, прошу без паніки. Ми знаємо що робити. Вже реалізується план ліквідації наслідків руйнівного удару. Задіяні всі аварійні та рятувальні служби, ресурс комунальних та промислових підприємств. Перемога буде за нами! - написав Вілкул у своєму телеграм-каналі.

кривой рог

Нагадаємо, з вечера середи, 14 вересня, це вже третя ворожа ракетна атака по Кривому Рогу. Вчора після ракетного удару по гідротехнічних спорудах рівень води у річці Інгулець піднявся на два метри.