Наступного тижня у «Дії» почнуть продавати військові облігації

ci65hv-c9x5x50px50p-c9x5x50px50p-e3f75ee6539e4e2d3e23ab04e8847997-1-1-1

Наступного тижня у «Дії» почнуть продавати військові облігації. Номінал військових облігацій стартує від 1000 грн.

Про це в етері Громадського радіо розповів керівник із розвитку електронних послуг у Мінцифрі Мстислав Банік, передає Gorsovet.

Плануємо запуск наступного тижня. Військові облігації це цінні папери, які випускає держава. Ти їх купуєш і через деякий час, залежно від того наскільки: три місяці пів року рік чи більше. Вкінці строку тобі гроші повертаються на картку разом із відсотками. Ми зробили цю річ зрозумілою, щоб будь-хто міг відкрити дію і купити облігації», – каже Банік.

За його словами в Україні багато фондів живуть коштом донатів, але не всі готові віддати все, що у них є.

Зазначено, що кійськові облігації це надійно і це додатковий ресурс для економіки. Купуючи ту чи іншу облігацію людина не інвестуватиме у те чи інше окуповане місто, оскільки це загальна підтримка економіки й ЗСУ.

Таким чином, купівля облігацій – це інвестиції у майбутнє.

«Дія» не стає продавцем облігацій, а обираючи ту чи іншу облігацію люди зможуть обирати у кого купити.
Номінал військових облігацій стартує від 1000 грн. Можуть продаватись трохи дешевше, але сума яка є цілісною по облігації – 1000 грн. Облігації будуть різні. Будуть доступні на кілька місяців і більше», – підкреслив Банік.

Раніше ми повідомляли, Вулиці Бандери, Ніла Армстронга та Королеви Єлизавети ІІ: у Дніпрі дерусифікували ще 44 топоніми. Список.

Відомо про 5 прильотів ракет у три райони Запоріжжя - Старух

Пообіді окупанти завдали ракетного удару по Синельниківському району — Резніченко.