Назавжди 21 рік: на Донецькому напрямку загинув герой з Дніпропетровської області

photo_2023-12-10_19-37-34

У Дніпропетровській області повідомили трагічну новину. Стало відомо, що на Донецькому напрямку, в бою з окупантами, загинув молодий воїн із міста Синельникове. 

6 грудня, мужньо захищаючи свою країну, загинув військовий Роман Тимошенко. Він був гранатометником стрілецького батальйону однієї з частин Збройних Сил України.

Після закінчення школи Роман навчався у міському ліцеї №2. Він був цілеспрямованим та відважним хлопцем, який волів захищати своїх рідних, свою землю та Батьківщину.

«Мав мрію – стати військовим. Тож, не роздумуючи, пішов на строкову службу до лав української армії, а по завершенню – на велику війну, допомагати побратимам здолати російських окупантів», – пишуть у міській раді.

Своїм хоробрим та відважним сином та онуком завжди будуть пишатися його батьки та дідусь.

Відтепер ім’я юного військовослужбовця назавжди увічнене у Книзі пам’яті Героїв та Героїнь, що полягли в бою за волю та незалежність України. Ми завжди будемо пам’ятати ціну свободи та майбутнього нашої країни. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя, а також усім тим, хто особисто його знав. Вічна пам’ять.


За матеріалами Наше місто.