Не пускати до мене цих п@дорасів. Мер Дніпра Філатов жорстко відреагував на заяву Amnesty International

филатов пб

Мер Дніпра Борис Філатов прокоментував скандал навколо міжнародої організації Amnesty International, яка повідомила, що ЗСУ створюють військові бази нібито на території цивільних об'єктів, повідомляє Gorsovet.

З першого дня війни я відмовився зустрічатись з будь-якими міжнародними організаціями. Я не хочу перераховувати їхні назви, бо це не має жодного значення. Звичайно, кілька клоунів просочилося до мене в кабінет з метою зробити селфі з мером і відправити потім звіт до свого головного офісу. Щоразу, коли ця публіка, яка отримує зарплати в тисячі євро за рахунок міжнародних донорів, заповзала до мене в кабінет, я запитував у лоба: "А чим ви можете допомогти?".
Вони розповідали про вантажівку макаронів і навіть два вагони борошна, а може ще про якісь виплати ВПО. А потім сідали на білі "Крузаки", вартістю під сотку "зелені", обклеєні синіми значками, і їхали жерти та спати в дорогі готелі.
За підсумком, я сказав секретареві міськради Олександру Санжарі: "Саша, до мене цих п@дорасів до кабінету не пускати. Самі з ними зустрічайтеся", - написав мер у соцмережі..

Він нагадав, що 24 лютого "впала вся система міжнародної безпеки"

Про це я писав також неодноразово. Ті, хто мене читає постійно, знають, що я не обманюю.

Просто коли ви бачите паразитів, таких як "Емністі інтернешенел", які живуть за рахунок довірливих донорів, не подавайте їм руки.
А Греті Тунберг можна навіть дати підср@чник, - додав Філатов.

фил

Нагадаємо, мер Дніпра Філатов пояснив, чому саме зараз знову спалахнув Нагірний Карабах