Не розповсюджуйте в чатах фото та відео з наслідками ворожих обстрілів -звернення міськради Дніпра

maxresdefault

Шановні дніпряни!

Дуже вдячні вам за те, що ви з розумінням поставилися до прохання наших військових і не розповсюджуєте в соціальних мережах фото та відео з наслідками ворожих обстрілів.
Але варто проявити ще більшу обережність і не обмінюватися такими повідомленнями у месенджерах та чатах, наприклад, у чатах вашого будинку/ОСББ, робочих та шкільних группах тощо. Ворог може бути скрізь. Від цього залежить наша безпека і життя ваших близьких та рідних!
Бережіть себе і наше місто!" - йдеться в повідомленні.

Ситуація цього ранку у Львові – цьому доказ! Окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки. За попередніми даними, вони випустили ракети.

 Скільки ми вестимемо війну в прямому ефірі і в публічній площині? Кілька днів тому на регіональному західному телеканалі було інтерв'ю з географією та цифрами про полігон. В ефірі розповіли, що в Старичі привезли на перепідготовку та злагодження 5 тисяч резервістів, що на Яворівському полігоні, а також збирають іноземців у легіони.

Сьогодні вранці – авіаудари по полігону.

  • Прохання до всіх людей, від голів ОДА, мерів до журналістів, блогерів та лідерів думок  - висловлюйте думки про війну і вторгнення, але не забезпечуйте окупантів інформацією в прямому ефірі!
  •  Не реагуйте на заклики у чатах та соцмережах від невідомих розповісти «Що там вдарило і де саме у Львові\Києві\Дніпрі» - це працюють боти, диверсанти та зрадники на користь ворога в усіх містах України!
  •  не розповсюджуйте у місцевих чатах інформацію про ваше місто (цифри, локації, переміщення техніки, фото, назви части) – ворог слідкує в мережі, а поліція щоденно виявляє ДРГ!
    Давайте поділимось усіма успіхами і фактами після ПЕРЕМОГИ! Слава Укарїні!

Раніше ми повідомляли, Оккупанты обстреляли Святогорскую Лавру в Донецкой области: последствия (ФОТО, ВИДЕО).

Читайте також Нові трофеї українських воїнів стануть на службу Силам оборони держави