Не забудьте зробити запаси: у Дніпрі майже на добу заплановане відключення води

Отключение воды 1024

З метою проведення аварійно-відновлювальних робіт водогону Д = 1200/1000мм по вул. Набережна Заводська, Січеславська Набережна та Набережна Перемоги, з 01:00 години 18.05.22р.,  до 24:00 години 18.05.22р., буде припинено водопостачання для мешканців і споживачів міста. Про це повідомляє Горсовет з посиланням на КП Дніпроводоканал.

Адреса, де не буде води:

•    Новокодацький район – в межах вулиць Набережна Заводська, Ударників, Маяковського та Квітки Основяненко.
•    Чечелівський район – в межах вулиць Павлова, Академіка Белелюбського, Пастера та Набережна Заводська. У тому числі вулиці Братів Бестужевих та Івана Єзау.
•    Центрльний район – в межах вулиць пл. Вокзальна, пр. Дмитра Яворницького (парна сторона), Половицька та Січеславська Набережна.
•    Шевченківський район – в межах вулиць Юліуша Словацького, пр. Дмитра Яворницького (парна сторона), Коцюбиньського та Січеславська Набережна.
•    Соборний район – вул. Січеславська Набережна, вул. Набережна Перемоги,   вул. Ливарна,  вул. В. Вернадського, вул. П. Ниренберга, вул. Поля, вул. Колодязна, вул. Кам`яна, вул. 6 Стрілецької Дивізії, вул. Яружна, ж/м Перемога 1- 3.

На зазначених та прилеглих до них вулицях, у тому числі ж/м Перемога 4- 6 та ж/м Західний,  можливі перебої водопостачання зі зниженням тиску.

Підприємство рекомендує створити необхідний запас питної води на період проведення робіт, та приносить вибачення за тимчасові незручності.

Відновлення стійкого режиму водопостачання очікується на 09:00 годину 19.05.22р. Заздалегідь вдячні за розуміння.

Нагадаємо, раніше ми писали На Днепропетровщине планируют повысить стоимость проезда в маршрутке: подробности