Неподалік Дніпра чоловік силою утримував двох маленьких дівчаток

насилие насильник изнасиловал девочку похитил

Неподалік Дніпра чоловік силою утримував двох маленьких дітей. Наразі поліція Синельниківщини затримала чоловіка, причетного до незаконного позбавлення волі двох малолітніх дівчат.

Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

Злочин стався 3 жовтня приблизно о 19:50 в одному із селищ Синельниківського району. Правоохоронці встановили, що чоловік зловживаючи довірою під приводом подивитися цуценят запросив до себе в гості двох малолітніх дітей - дівчат 4 та 7 років. Після чого погрожуючи побиттям він почав зв’язувати руки старшій дівчинці. Скориставшись тим, що нападник відволікся, 4-річна дівчинка втекла додому. Вона розповіла про все батькам, які і виявили її подругу у будинку нападника. Після чого визвали на місце злочину правоохоронців.

Проведеними оперативними заходами поліцейські Синельниківського районного управління поліції затримали причетного до злочину. Ним виявився 37-річний чоловік, який три місяці назад звільнився з місця позбавлення волі. Засуджений він був за аналогічний злочин. 

Нападника затримали у порядку ст. 208 КПК України. Слідчим за погодженням із прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Невдовзі підозрюваному буде обрано запобіжний захід.

Страшно уявити, що міг накоїти злочинець.

Раніше ми повідомляли, Покидька, який розбещував дітей та вбив поліцейську у Чернівцях, затримали.

Зеленський вже 10 днів вагається позбавити громадянства громадянина Росії суддю Львова, хоча Корбана позбавив громадянства без будь-яких доказів - Бутусов.