Несподіваний прогноз для українців зробив відомий екстрасенс, учасник і суддя проекту “Битва екстрасенсів”

хаял

Другий місяць війни, люди морально втомилися і всім хочеться чути, коли нарешті закінчиться війна. Ще більше, ніж дізнатися дату завершення військових дій, людям не терпиться переконатися в тому, що перемогу над ворогом здобудуть наші воїни, передає Горсовет.

Пророцтво результату війни між Росією та Україною озвучив відомий екстрасенс Хаял Алекперов. Інформація опублікована на сторінці stbua в  Instagram.

З погляду астрології та нумерології росія обрала найнесприятливіший час для повномасштабного вторгнення в Україну. У 2022 року особлива енергетика. Основне число року ― 2, що є “ангельським” числом. Воно символізує рівновагу, гармонію і порядок", - пояснив ясновидець.

Далі ясновидець пояснив значення вищесказаного, наголосивши на тому, що хтось спробує порушити рівновагу речей, той і програє. І чим сильніше тиснутиме на Україну противник, тим потужнішим буде підтримка вищих сил. Хаял Алекперов нагадав, що вже зараз нашій країні світова спільнота надає велику підтримку, і це безпрецедентний випадок. Екстрасенс нагадав і про героїзм українського народу, без якого б перемогти російську армію не вийшло б.

А тому я впевнений у перемозі України. І у справедливій відплаті, яку отримає держава-агресорка”, – додав Хаял.

Раніше ми повідомляли, Для перевезення гуманітарних вантажів з Дніпропетровщини потрібні фури та водії-добровольці - ОВА.