Ніч ракетних обстрілів на Дніпропетровщині: ситуація у Новомосковську

Про ситуацію у місті повідомив міський голова Сергій Рєзнік, пише Горсовет. За його словами, від учорашнього ранку вже більше десятка повітряних тривог.

На щастя, у Новомосковськ нічого не прилетіло, минулося без ракетних чи артилерійських обстрілів.

Але виключати таку можливість не можна. Особливо враховуючи лють окупантів через те, що «триденний бліц-криг» їм не вдався й вони добряче отримують по зубах від наших захисників. Небезпека бомбардувань будь-якого міста України є високою. Тому закликаю новомосковців відноситися до попереджувальних сигналів з усією відповідальністю, - пише Рєзнік.

Також мер поділився інформацією про те, що наша ДСНС спільно з мобільними операторами запускають нову систему оповіщення із використанням новітніх технологій. Повідомлення про небезпеку буде супроводжуватися гучним сигналом та одразу буде виводитися на екран телефону поверх усіх програм. Причому це буде відбуватися навіть при заблокованому екрані. Уже днями першими у тестовому режимі такі повідомлення від ДСНС будуть отримувати користувачі Київстару. Це сприятиме покращенню безпеки громадян.

На Дніпропетровщині наразі надають допомогу переселенцям. У лікарні Дніпропетровщини доставлені та отримують кваліфіковану медичну допомогу більше 80 краматорців, які постраждали внаслідок ворожого удару по залізничному вокзалу. З них 19 дітей.

Раніше ми писали: Безсонна ніч на Дніпропетровщині: ситуація у Криворізькому районі