Нове обмундирування та обладнання: мерія Дніпра допомагає пожежним-рятувальникам (ФОТО)

_MG_3646

У Дніпрі у рамках муніципальної програми «Безпечне місто» з року в рік виділяються кошти з міського бюджету для фінансової допомоги пожежно-рятувальній службі на різні потреби. Зокрема, й на ремонт обладнання, оновлення обмундирування, а також придбання пально-мастильних матеріалів.

Про це повідомляє "Горсовєт".

_MG_3765_MG_3748

За словами заступника директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міської ради Дмитра Редьки, серед останнього – ремонт пожежних драбин. А цього року виділено 1,8 млн грн на придбання форменого одягу для особового складу пожежно-рятувальних частин.

Пожежно-рятувальна служба виконує важливу і відповідальну справу – оберігає людські життя і матеріальні надбання від стихій, пожеж та інших надзвичайних ситуацій. Тому мерія Дніпра і надалі фінансово підтримуватиме дніпровських рятувальників для їхнього успішного виконання службових обов’язків», – підкреслив Дмитро Редька.

_MG_3688

Зі свого боку заступник начальника 8-го державного пожежно-рятувального загону з ресурсного забезпечення ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, майор служби цивільного захисту Микола Білий подякував керівництву міста за постійну фінансову підтримку:

Цього разу очікуємо на оновлення форменого спорядження, а саме пожежних чобіт і рукавиць для усього особового складу – 260 пожежних-рятувальників. Саме ці речі найшвидше зношуються і потребують оновлення для безпечної роботи. Окрім того, щоквартально місто виділяє субвенцію на придбання пального. Така допомога – цінна і важлива».

_MG_3687_MG_3684_MG_3668

За словами Миколи Білого, для виїзду на пожежу чи іншу надзвичайну ситуацію підрозділу необхідно зібратися за 45 секунд. Щоб витримувати нормативи, щотижня проводиться тренування співробітників ДСНС – збір/виїзд за тривогою.