Новий життєвий цикл. Як зустріти молодик у Стрільці, який прийде у ніч на четвер. Відео

vjkjlbr

Планета Земля наближається до чергового молодика, який прийде вже у ніч на 24 листопада об 0 годин 58 хвилин за київським часом. Таким чином починається черговий життєвий цикл, повідомляє Gorsovet.
 
Як розповіла український астропсихолог Олена Осипенко, цього разу Місяць і Сонце з'єднають свій планетарний потенціал у знаку Стрілець, тому ця космічна подія називається молодим місяцем у Стрільці.

Відчувати його вплив ми будемо вже за кілька днів. І, як правило, ми відчуваємо відтік фізичних сил та психічної енергії. Тому усвідомлено зберігайте свої сили і не втрачайте їх у порожніх конфліктах, сварках, не вживайте алкоголь, посидіть на дієті. У день молодика та плюс-мінус день бажаний піст, як у їжі, так і в думках. Проведіть день напередодні молодика в енергіях подяки. Це буде не просто, адже це 29-й психологічно складний місячний день. Віддайте борги. Завершіть розпочате раніше. Зробіть прибирання в будинку чи робочому місці - створіть навколо себе чистоту і тоді відчуєте її у собі, - радить астропсихолог.

Олена осипенко каже, що дуже сприятливо в момент точної фази молодика об'єднати свої зусилля всім усвідомленим людям у спільній молитві за мир на Землі.

Наші воїни і вдень, і вночі захищають наш спокій на передовій. Давайте допоможемо їм цієї воістину чарівну ніч. Свідомо давайте з вдячністю і з добрими словами захисних молитв перейдемо з енергій складної 29-ї місячної доби у світлий 1-й місячний день, який завжди починається в точний момент молодика. Він називається – Світильник чи лампада. А потім, після молитви, в першу годину першого місячного дня, ми можемо спланувати свій місячний місяць вперед з 24 листопада до 23 грудня, - закликає астропсихолог.

За її даними, листопадовий молодик потрапляє на період ретроградного Марса. Це означає, що нам усім доведеться пригальмувати у своїх бажаннях починати щось нове та грандіозне. Цей період підходить більше для закінчення справ, для проведення ремонтних робіт та завершення того, що вже розпочали раніше.

Цікавим днем ​​цього місяця стане день повного місяця - 8го грудня. Мало того, що це день серединної точки між двома послідовними новолуннями.
8 грудня буде рівно середина ретроградного шляху Марса о 17-му градус Близнюків, коли Сонце робитиме до нього свою опозицію. З цього дня починайте підготовку до переорієнтації своєї діяльності у більш прогресивному та бажаному для вас напрямку. Період ретроградних планет дає нам достатньо часу для роботи над помилками та для підготовчих робіт, щоб далі ми з Вами активно рушили у бік прогресу та еволюції, - додає Олена Осипенко.

Докладніше про листопадовий молодик - у відео.

Нагадаємо, ми писали поради, що робити, коли відключають світло.