Обіцяв показати кошеня, а потім зв’язав руки та заклеїв рота. У Дніпрі засудили гвалтівника 11-річної дівчинки

насильник

У Дніпрі до 12 років позбавлення волі засуджено 45-річного ґвалтівника 11-річної дівчинки. Зловмисник заманив дитину у свій будинок обяцянками показати кошеня. Цей злочин стався 6 серпня у Дніпрі на на вулиці Ашхабадській, повідомляє Gorsovet.
 
Суд визнав винним та засудив до 12  років позбавлення волі жителя Дніпра за незаконне позбавлення волі та зґвалтування неповнолітньої дівчинки (ч. 2 ст.146, ч. 4 ст. 152 КК України).

Прокурори у суді довели, що 6 серпня 2022 року раніше судимий чоловік підійшов до 11-річної дівчинки, яка гуляла на дитячому майданчику поблизу свого дому. Під вигаданим приводом показати кошеня зловмисник запросив її до свого будинку. Потім, погрожуючи ножем, чоловік зв’язав руки, заклеїв рота дитині та зґвалтував її, - йдеться у повідомленні Прокуратури Дніпропетровської області.

Під час розгляду кримінального провадження у суді обвинувачений визнав свою вину. Дані засудженого внесено до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області малолітній сусід вкрав компенсацією за загибель військового.