Обласна влада просить виїжджати з регіону внутрішньо переміщених осіб - Лукашук

лукашук

Обласна влада просить виїжджати з регіону внутрішньо переміщених осіб, які зараз тут перебувають. Це пов‘язано із ситуацією на Донецькому напрямку, яка може загостритися. А отже кількість переселенців на Дніпропетровщині може збільшитися в рази. 

Про це в Телеграм повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук, передає Горсовет.

Тому просимо всіх внутрішньо переміщених осіб, які хочуть та можуть виїхати, переїжджати до західних регіонів України.  Це зменшить навантаження на наші громади і допоможе впоратися із можливим напливом людей", - пояснює Лукашук.

За його словами, щодня з Дніпра та Кривого Рогу курсують евакуаційні потяги. Виїхати можна й власним транспортом - дороги відкриті.

Голова облради ще раз наголосив: обласна влада не закликає залишати домівки жителів Дніпропетровщини.

Рішення про виїзд приймайте самостійно.  Я наголошую: причин для паніки немає! Наразі ситуація на Дніпропетровщині стабільна і знаходиться під повним контролем Збройних сил України. 
На всіх напрямках - Херсонському, Донецькому, Харківському, Запорізькому - наші ЗСУ зараз міцно тримають оборону. І триматимуть її до Перемоги. 

Будь ласка, вірте в наші Збройні сили і не піддавайтеся паніці", - додав Лукашук.

Раніше ми писали, Стоп-фейк: продукти усім не роздають - першочергово гумдопомогу дають переселенцям, що прибули в Дніпро.

Вечір 43 дня війни: оперативна інформація Генштабу.