Обстріли та звільнення окупованого села під Кривим Рогом. Всі подробиці 223-го дня війни на Дніпропетровщині

град

У вівторок, 4 жовтня, 223-й день війни Дніпропетровщину обстрілювали ворожою артилерією, повідомляє Gorsovet.

Надвечір з "Градів" окупанти вдарили по Марганецькій громаді, що в Нікопольському районі. На щастя, внаслідок цієї атаки люди ушкоджень не зазнали, руйнувань житлових будинків чи об‘єктів інфраструктури не зафіксовано. Вже ввечері по кільком селам громади вгатили повторно. Наразі наслідки з’ясовуються, - повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук. 

За його даними, нині в Нікополі вже відновлено водопостачання, яке зникло після нічних обстрілів міста. Повернули енергетики і світло в оселі громадян. В інших районах області день був тихим. 

Сьогодні маємо круті новини від Збройних сил України: наші захисники звільнили від російських загарбників село Давидів Брід на Херсонщині. Воно розташоване близько в 60 кілометрах від кордонів Дніпропетровської області. Нині ми бачимо зменшення кількості обстрілів Криворізького району. Все – завдяки ЗСУ, які женуть ворога далі від Дніпропетровщини. Прийде час, окупантів виженуть ще й з Енергодара, і терор Нікопольського району припиниться. А потім - і терор всієї України, - додав Лукашук. 

Нагадаємо, бійці бригади з Дніпропетровщини б'ють ворога його же зброєю.