Ситуація напружена: що відбувається у Криворізькому районі на Дніпропетровщині (Відео)

крив

Щодня ворог обстрілює прикордонні території Криворізького району, які межують з Херсонською областю. Зеленодольська, Апостолівська та Широківська громади найбільше потерпають від обстрілів агресора з різного типу і виду озброєнь. Минулого тижня було масово обстріляне місто Апостолове. У результаті зруйновано три школи. Місто втратило освітянські заклади і навчання там з 1 вересня буде неможливим. Про це під час брифінгу 25 липня повідомив голова Криворізької РВА Євген Ситниченко, передає Gorsovet.

За його словами, також у результаті обстрілів постраждало 52 будинки. Проводяться роботи з їхнього відновлення. 

«На території району працюють усі комунальні служби. Лікарі обслуговують як мешканців, так і переселенців. Працюють аптеки, магазини. Спеціальна комісія обстежує усі заклади освіти щодо відповідності вимогам для початку навчального року. Школи готуються. Також ведуться роботи у громадах з підготовки до опалювального сезону», — сказав Євген Ситниченко. 

Він також додав: «У Криворізькому районі наразі понад 6 тис. переселенців. Минулого тижня з Херсонської окупованої території вийшло 176 осіб. Вони розселені, їм надана психологічна, медична допомога, забезпечені необхідним».

Нагадаємо, раніше ми писали

Тепловізори, коптери, генератори та гуманітарка для військових: допомога від Дніпра за останній тиждень. 

У нього залишилися батьки і сестра: від поранень, отриманих в бою, загинув боєць з Дніпропетровщини

Окупанти в Енергодарі не приховують свої злочини: з`явились подробиці ворожих обстрілів по Дніпропетровщині