Офіційно: що відбувається у Новомосковському районі (Відео)

новоо

Ситуація у Новомосковському районі стабільна і контрольована. Штабом територіальної оборони спільно з міськими, селищними головами вирішуються питання щодо обороноздатності району. Працюють усі підприємства життєдіяльності, інфраструктура, комунальні підприємства, органи соціального захисту. Надаються усі послуги. Про це під час брифінгу 5 липня розповів заступник голови Новомосковської РВА Валерій Петренко, передає Горосовет.

Працюють у районі магазини, аптеки, банки. Заклади освіти готуються до нового навчального року. Передусім увага приділяється безпеці, зокрема облаштуванню укриттів. Лікувальні заклади теж працюють у штатному режимі. Громадський транспорт курсує за звичними, раніше затвердженими графіками, — сказав Валерій Петренко. 

Він також додав: «У районі фермерські господарства почали збирати ранні зернові культури, частково ріпак. Основний збір розпочнеться за тиждень-два».

Нагадаємо, раніше ми писали У Швейцарії мер Дніпра Філатов провів низку зустрічей з європейськими інвесторами та урбаністами (Фото)