Огляньте територію навколо будинку: куди дніпрянам повідомляти про підозрілі дії або нанесення

увага2

Увага! Звернення до дніпрян та мешканців області!

Шановні мешканці міста та області! Національна поліція України та Ситуаційний центр Дніпра закликають усіх у темний час доби вимикати різнокольорові гірлянди, лампи ультрафіолетового світла, які використовуються для вирощування рослин, та інші прилади, які можуть викликати настороженість населення та сприйматися як ворожі мітки. Кожне реагування на звернення громадян до поліції або інших служб за фактами виявлення звичайних ліхтарів, які не належать до ворожих міток та не мають ознаки ворожих маяків, це втрачені хвилини, які могли бути використані на припинення правопорушень та знешкодження диверсійних груп окупанта в регіоні.   

Закликаємо поставитися з розумінням до цього. У даній ситуації ми повинні бути пильними та згуртованими.

Також, якщо бачите спеціальні мітки, залишені на дорогах, будівлях та інших інфраструктурних об'єктах нашого міста для орієнтування ворожих ракет або на вулицях міста помітили людей, які роблять певні нанесення, негайно повідомте про точну геолокацію, особливі прикмети людини і, по змозі,  напрямок її пересування.

Повідомити про підозрілі дії або нанесення можна: 

цілодобово за телефонами Ситуаційного центру Дніпра:

  - (067) 370 -16-36 або (067)370-12-64

У разі наявності камер відеоспостереження за вказаною вами геолокацією, інформацію буде передано співробітникам поліції Ситуаційного центру;

 ⁃ за допомогою спеціального чат-боту кіберполіції в Telegram @ukraine_avanger_bot, сфотографувати локацію і вона одразу потрапить до єдиної бази на Google Maps; 
Кіберполіція в Instagram @stop_russss та в Telegram @stoprus. 
Телефон поліції — 102. 

Уважно огляньте територію навколо вашого будинку на предмет підозрілих позначень або таких, яких ви не помічали раніше. Ви також можете долучитися і засипати подібні мітки землею або закрити! 
Зберігаймо спокій! Допоможімо захистити рідну землю!

Нагадаємо, раніше ми писали В Україну заїхали "сплячі групи": вони можуть бути озброєні