Окупанти підуть на корм рибам: Лукашук прокоментував обстріли Нікополя (Відео)

оа

Голова облради Микола Лукашук в ефірі програми “Інформоборона” на каналі Дніпро TV прокоментував сьогоднішні ворожі обстріли по Дніпропетровщині, повідомляє Gorsovet.

Він окремо розповів про ситуацію по кожному місту та району, по яких б`є окупант. Сьогодні на Дніпропетровщині потерпають від постійних ворожих обстрілів Синельниківській і Криворізький райони. А вже майже тиждень ворог з РСЗВ гатить та кошмарить Нікопольщину. На жаль, є загиблі, поранені та зруйноване житло. Російські війська стріляють по цивільних об`єктах, залякуючи мирне населення.

«Обстріли Нікополя ведуться через річку. До самого міста ворог не може потрапити, адже у разі спроби перетнути річку, всі вони «підуть на корм рибам». Наші військові роблять все, щоб ворожі обстріли припинились. Однак у ворога є наказ – «кошмарити» цивільне населення», – прокоментував Лукашук.

Нагадаємо, раніше ми писали 

Устигніть зробити запаси: у Дніпрі 25 та 26 липня відключать воду (Адреси). Про відключення попереджає КП Дніпроводоканал. 

Дніпрянам розповіли, чи оплачуються лікарняні під час простою. Кожен працівник має право на отримання компенсації втраченого за час лікування заробітку – в умовах війни Фонд соціального страхування України продовжує фінансувати допомоги по тимчасовій втраті працездатності в повному обсязі