Окупанти в Енергодарі до смерті закатували працівника Запорізької атомної електростанції

Энергодар

Міський голова Енергодара Дмитро Орлов повідомив трагічні новини, передає Горсовет. Після катувань російськими окупантами помер водолаз гідроцеху Запорізькоі АЕС Андрій Гончарук.

Енергодар під окупацією нелюдей зазнає страшних і незворотних втрат. 3 липня, пішов з життя водолаз гідроцеху Запорізькоі АЕС Андрій Гончарук. 
Нагадаємо, що кілька днів тому працівника атомної електростанції, досвідченого і професійного водолаза вкрай жорстоко побили окупанти. Від чоловіка вимагали пірнати в бризгальний басейн ЗАЕС, і після його відмови монстри в людському обличчі закатували Андрія Гончарука. 
З численними тілесними ушкодженнями в стані коми його було доставлено до лікарні м. Енергодар. Але травми виявилися несумісними з життям і сьогодні він помер, так і не прийшовши до свідомості. 
Висловлюємо глибокі  співчуття рідним та близьким загиблого. Ми ніколи не забудемо і не пробачимо  злочини, які коять окупанти та іх спільники-колаборанти в Енергодарі, на нашій українській землі!, - написав у повімідомленні Дмитро Орлов.

Нагадаємо, раніше ми писали Аварийное отключение: в Днепре улицы в разных районах остались без воды (Адреса)